Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Έκδοση του βιβλίου του Γκέντυν Ρίνποτσε



Σας ανακοινώνουμε, με πολύ χαρά, κάτι που ετοιμάζαμε καιρό για σας. Πρόκειται για την έκδοση, από το Βουδιστικό Κέντρο Θεσσαλονίκης "Κάρμα Γκυάλτσεν Λινγκ", του πολύτιμου βιβλίου του Γκέντυν Ρίνποτσε "Συμβουλές από τη Καρδιά ενός Δασκάλου της Μαχαμούντρα".

Στο βιβλίο αυτό ο πολύτιμος δάσκαλος της Γενεαλογίας των Καγκιού, Λάμα Γκέντυν Ρίνποτσε, μιλά με απλό και άμεσο τρόπο, σε όλους όσους ξεκινούν τώρα ή έχουν ξεκινήσει την άσκησή τους, και δίνει πολύτιμες συμβουλές σε κάθε βήμα αυτής της πνευματικής διαδικασίας. Η εμπειρία του, ο καθαρός του νους, το εξαιρετικό του βλέμμα, η καλοσύνη του και η αγάπη του για όλα τα όντα, ξεχειλίζει από τις σελίδες του βιβλίου, εμπνέει και στηρίζει τους ασκητές στον δύσκολο δρόμο τους. Το βιβλίο αυτό, μέσα από τον ειλικρινή και ευθύ λόγο του Δασκάλου, θα σταθεί δίπλα σας σε κάθε δυσκολία στην άσκησή σας, και θα αποτελέσει πολύτιμο φίλο και συμπαραστάτη σε αυτή.

Το βιβλίο μόλις βγήκε από το τυπογραφείο! Είναι σε μετάφραση της Μεταφραστικής Ομάδας του Κάρμα Γκυάλτσεν Λινγκ, από το αγγλικό "Heart advice from a Mahamudra master" και θα βρίσκεται προς πώληση στο Βουδιστικό Κέντρο Θεσσαλονίκης τις συνηθισμένες ώρες και μέρες λειτουργίας του Κέντρου.

Επίσης, μπορείτε να το παραγγείλετε τηλεφωνικά στο 6972 916 782 (Αριάδνη Γερούκη).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν με την προσφορά τους στην έκδοση αυτού του πολύτιμου τόμου, φυσικά τους μεταφραστές μας για την δουλειά τους, αλλά ιδιαίτερα τον Λάμα Λούντρουπ για την πρωτοβουλία του και την υλική και ηθική στήριξή του στην έκδοση αυτού του βιβλίου.

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.ΤΟ ΤΗΛ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 6972196936 ΤΣΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή