Κυριακή 21 Απριλίου 2013

TARA WORKSHOP no 2

    • από τις 6:00 μ.μ. μέχρι τις 9:00 μ.μ.


  • Στη συνέχεια της διδασκαλίας πάνω στην Τάρα (που ενσωματώνει τη προστατευτική δραστηριότητα των Βουδών), θα εξηγηθεί διεξοδικά η εξάσκηση πάνω στα 7 σημεία της Προσευχής που αποδομεί ολοκληρωτικά τη διάρθρωση του Εγώ.

    Η Λάμα Δάφνη (Από το Ρίγκντρολ Λινγκ, Χολομώντα) θα μας εξηγήσει την άσκηση και τα οφέλη της Πράσινης Τάρας, της Μεγάλης Ελευθερώτριας. Η Τάρα, που είναι η θηλυκή έκφραση της Βουδικής δραστηριότητας, είναι ιδιαίτερα ευεργετική στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, καθώς κατευνάζει τα πάθη, αυξάνει τη ζωτική ενέργεια και καλλιεργεί την αφοβία! 

    Η Θεα Ταρα,το θιβετανικο αντιστοιχο της Κουαν Γιν, ειναι ενας Βουδας που εκδηλωνεται με μια μορφη μεγαλης εμπνευσης,η οποια ενσαρκωνει τις πιο επιβλητικες και ζωτικες ιδιοτητες της θηλυκης φυσης: ομορφια, χαρη και παραλληλα την ικανοτητα να θρεφει,να φροντιζει και να προστατευει. Η χαρακτηριστικη ιδιοτητα της Ταρα ειναι η εξαιρετικη υπομονετική της αποφαση, σε καθε περισταση και στιγμη, να ωφελησει μεσω θηλυκης ενσαρκωσης ολες τις αισθανομενες υπαρξεις, απομακρυνοντας καθε αιτια αγχους η φοβου, διαλυοντας ετσι "τα 8 η 16 ειδη φοβων". Η ανταποκριση της στις επικλησεις των οντων ειναι εξαιρετικα γρηγορη και αποτελεσματικη. Η Ταρα ειναι ενας αληθινος πολεμιστης που υπερνικα τον φοβο και την αγωνια εξωτερικα και εσωτερικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου