Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΓΚΥΑΛΤΣΕΝ ΛΙΝΓΚ...δεν θα ΠΑΕΙ... ΔΙΑΚΟΠΕΣ!


Αγαπητοί φίλοι,

Οπως ίσως κάποιοι από εσάς ήδη γνωρίζετε, ο Λάμα Τσέρινγκ κι εγώ θα λείψουμε από 13 Ιουνίου μέχρι 12 Ιουλίου στο Βερολίνο, όπου θα λάβουμε μυήσεις και διδασκαλίες από τον Δάσκαλό μας, Dzongsar Khyentse Rinpoche.
Οσοι ενδιαφέρεστε για το πρόγραμμα του Ρίνποτσε, ο οποίος θα ταξιδέψει φέτος το καλοκαίρι σε διάφορα μέρη στην Ευρώπη, μπορείτε να το δείτε στο: www.siddharthasintent.org

Στο κέντρο στη Θεσσαλονίκη, κατά την απουσία μας, υπεύθυνη θα είναι η Ντρούπλα Μαρία Μιχαηλίδου, η οποία έχει τελειώσει δυο τρίχρονες απομονώσεις στο Λοσεντά της Γαλλίας. Η Ντρούπλα Μαρία θα κατευθύνει τους διαλογισμούς Δευτέρα και Τετάρτη 8-9.30μμ. και θα είναι διαθέσιμη και για προσωπικά ραντεβού, οδηγίες και απορίες σε σχέση με την άσκησή σας στα τηλ: 6941465440 και 6955195703.

Σας θυμίζουμε να μην χάσετε το σεμινάριο του Λάμα Λούντρουπ αρχές Ιουλίου στο Χολομώντα (πληροφορίες: Ντρούπλα Λόντρο /Ιωσήφ, τηλ. 6982175884).

Επίσης, 1-20 Αυγούστου θα βρεθούμε στο Χολομώντα στο retreat με τη Λάμα Μαριάντζελα
( www.bodhipath.gr,
πληροφορίες Γ. Παπαγεωργίου, τηλ. 6944050481)

Στις 23 Αυγούστου θα παρευρεθούμε στα εγκαίνια της πρώτης Στούπας Καλατσάκρα στην Ελλάδα που θα γίνουν από τον Λάμα Όλε Νυντάλ στην Ορεινή Κορινθία (πληροφορίες: www.berchenling.org
). Όσοι θέλετε να συνδιοργανώσουμε αυτό το ταξίδι, επικοινωνείστε μαζί μας.

Tέλος, επειδή βλέπουμε ότι το κέφι της ομάδας της Πόουα είναι αμείωτο, η άσκηση θα συνεχίσει να γίνεται στο Κέντρο, αποκλειστικά και μόνο γι αυτούς που έχουν λάβει τη μετάδοση της άσκησης (συνενοηθείτε με την Αναστασία, τηλ. 6936463673)


Και για να μην ξεχνούμε τη πρακτική πλευρά, καλό θα είναι να μην αμελήσετε τη συνδρομή σας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες (οικονομικός υπεύθυνος: Θανάσης Τσεκούρας, τηλ. 6947802331)

Ευχόμαστε σε όλους ένα Καλό Καλοκαίρι, με άσκηση και καλή καρδιά, χωρίς γκρίνια και μιζέρια...

Καλή αντάμωση!

Άρια + Λάμα Τσέρινγκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου