Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη, 16 Φεβρουαρίου 2010

Αγαπητοί φίλοι στο Ντάρμα,

Την περασμένη Κυριακή καλοσωρίσαμε μαζί, παλιοί και νέοι ασκητές, τη νέα χρονιά της Τίγρης του μετάλου, επιβεβαιώνοντας ακόμη μια φορά ότι η Βουδιστική Κοινότητα της Θεσσαλονίκης έχει αρχίσει να δυναμώνει σε ένα αρμονικό και σταθερό σύνολο που δικαίως ονομάζεται "Σάνγκα"!
Αυτό είναι αποτέλεσμα της ευλογίας και υλοποίηση των ευχών των φωτισμένων Δασκάλων μας, από τον Μιλαρέπα μέχρι τον 17ο Κάρμαμα, οι οποίοι μας καθοδηγούν και μας εμπνέουν στο πνευματικό μονοπάτι, ώστε να έχουμε τη δύναμη να υπερβαίνουμε τα εμπόδια και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον στον δρόμο προς τη φώτιση...

Ξεκινώντας τη χρονιά αυτή θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε τα εξής:

1. Ο Σεβ. Τσόκυονγκ Πάλγκα Ρίνποτσε εύχεται σε όλους σας τα καλύτερα για τη χρονιά που αρχίζει και ετοιμάζεται να επιστρέψει σύντομα στην Ευρώπη, συμπεριλαμβάνοντας φυσικά τη Θεσσαλονίκη, για να συνεχίσει τις διδασκαλίες του. Συνημμένη εδώ θα βρείτε μια επιστολή που απευθύνει σε όλη τη Σάνγκα.

2. Εν όψει του Εντατικού Σεμινάριου της Powa (μεταφορά της συνείδησης τη στιγμή του θανάτου) που θα γίνει με την Λάμα Μαριάντζελα στις 28-31 Μαίου, θα γίνουν στο κέντρο μας Διδασκαλίες για Προετοιμασία για την Πόουα από τον Λάμα Τσέρινγκ τη Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, στις 7μμ. Οι διδασκαλίες αυτές θα είναι ανοιχτές για όποιον ενδιαφέρεται. Πρέπει πάντως να υπενθυμίσουμε ότι όσοι θα συμμετέχουν στο σεμινάριο θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη προετοιμασία.

3. Οι δηλώσεις συμμετοχής για το Εντατικό Σεμινάριο της Powa πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου. Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι'αυτό φροντίστε να δηλώστε σύντομα καταβάλλοντας προκαταβολή 30 ευρώ.

4. Οι Εβδομαδιαίοι Διαλογισμοί διαμορφώνονται μέχρι το καλοκαίρι ως εξής:
-Δευτέρα 8-9μμ, Διαλογισμός Μαχαμούντρα
-Τετάρτη 8-9μμ, Ασκηση Τσενρέζι
-Παρασκευή 8-9μμ, Άσκηση Αμιτάμπα(προετοιμασία για την Powa)

Ευχόμαστε σε όλους καλή άσκηση και...καλή καρδιά!

Αριάδνη Γερούκη
εκ μέρους του Βουδιστικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Κάρμα Γκυάλτσεν Λινγκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου