Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Διδασκαλίες με τον Λάμα Σταμάτη


ΟΤΑΝ Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, Η ΑΣΚΗΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ...


Παρασκευή 13 έως Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017
7 μμ - 9 μμ


….Τελικά, περισσότερο έχει να κάνει με το κατά πόσο έχουμε αναπτύξει αληθινή εμπιστοσύνη στο Ντάρμα ως κάτι πιο σοφό και πιο σημαντικό από τους δικούς μας τρόπους, κατά πόσο έχουμε βεβαιωθεί για την ανεπάρκεια του συνηθισμένου τρόπου ζωής, ώστε αυτά τα δύο να μας οδηγήσουν να μην εγκαταλείπουμε την συνεχή υιοθέτηση και εξάσκηση του Ντάρμα σε όλες τις στιγμές και περιστάσεις. Όπως λέει και η Τζέτσουν Κάντρο Ρίνποτσε "η ύπαρξή μας να γίνει αυτό (η βάση) μέσα από το οποίο εμφανίζεται το Ντάρμα." Ή αλλιώς: στην συμπεριφορά σου να είσαι ένα κινητό Ντάρμα. Αυτός είναι ο στόχος. Δύσκολο; Οπωσδήποτε. Αδύνατον; Σίγουρα όχι.

Ο Λάμα Σταμάτης Πολίτης ξανά κοντά μας!!!




ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Λάμα Σέραπ (Σταμάτης Πολίτης) μελετά και ασκείται στο Βουδισμό από το 1982, όταν συνάντησε τον Ριζικό του Δάσκαλο Λάμα Γκέντυν Ρίνποτσε. Από το 1986 έως το 1990 ολοκλήρωσε την πρώτη παραδοσιακή τρίχρονη απομόνωση κάτω από την καθοδήγηση του Λάμα Γκέντυν Ρίνποτσε, σύμφωνα με την παράδοση Κάμτσανγκ Κάγκιου.

Το 2005 μαζί με την Λάμα Τάσι ξεκίνησαν στην Αθήνα το ΣΑΜΤΕΝ ΤΣΕ ΕΛΛΑΔΑΣ, ένα βουδιστικό Κέντρο για τη μελέτη και άσκηση του Θιβετάνικου Βουδισμού γενικά και της πολύτιμης παράδοσης του Μιντρολλίνγκ ειδικά. Το Κέντρο είναι κάτω από την πνευματική αιγίδα της Τζέτσουν Κάντρο Ρίνποτσε, που από τότε επισκέπτεται κάθε χρόνο το Κέντρο δίνοντας εξαιρετικές και βαθιές διδασκαλίες, μεταδόσεις και ενδυναμώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου